Hoe werkt PS nachtdistributie?

Bedrijven hebben behoeften aan een korte supply chain. De binnensteden worden overdag steeds drukker, waardoor deze minder goed toegankelijk zijn. Om er op een zo efficiënt mogelijke manier voor te zorgen dat zendingen worden afgeleverd, rijden wij ‘s nachts.

Op deze manier kunnen wij garanderen dat wij altijd vóór 7.00 uur ‘s ochtends bezorgen. Business to business. Dit doen wij voor bedrijven door de hele BeNeLux.

Waarom PS Nachtdistributie?

  • Snelheid

Zo druk als het overdag is op de wegen, zo rustig is het ‘s nachts. Het ideale moment voor ons om de hele BeNeLux van zendingen te voorzien. Binnen 12 uur!

  • Altijd een vast contactpersoon op de klantenservice

Jouw vaste contactpersoon weet precies wat er speelt en heeft goed voor ogen waar jouw wensen en behoeften liggen. Wel zo prettig.

  • Vlekkeloze bezorging

Dankzij onze geavanceerde sorteermachine, ons fijnmazig distributienetwerk en ons track-and-trace-systeem, kunnen wij een vlekkeloze bezorging garanderen.

  • Kostenbesparing

Dankzij ons uiterst efficiënte logistieke proces, bespaar jij kosten. Gegarandeerd.

  • Perfect georganiseerde IT-infrastructuur

Wij hebben veel klanten, met allemaal hun eigen IT-processen. Dat wij over de capaciteit beschikken om deze op een perfecte manier met elkaar te koppelen, maakt dat wij de beste kwaliteit kunnen leveren.

  • Ook dagbezorging mogelijk

Doordat wij onderdeel zijn van PostNL kunnen wij, indien gewenst, het dienstenpakket eenvoudig uitbreiden met dagbezorging.

 

  • Direct aan het werk

Doordat wij ‘s ochtends vóór 7.00 uur bezorgen, kun je als ontvanger direct aan het werk, zonder te hoeven wachten of langs een depot te moeten.

  • Wij zijn onderdeel van PostNL

Dat wij onderdeel zijn van PostNL, maakt dat wij de stabiliteit hebben van een groot bedrijf, met de snelheid en flexibiliteit van een zelfstandige onderneming.

  • Elke klant een vaste, betrouwbare chauffeur

Wij vinden het belangrijk dat je aan iemand wordt gekoppeld die je kunt vertrouwen en die veel kennis heeft van jouw ophaal- en afleveradressen.

Meer weten over onze beloftes en de beste oplossingen voor jouw bedrijf?

Onze werkwijze

De nachtdistributie die wij verzorgen is altijd business to business, binnen zeer uiteenlopende bedrijfstakken. Denk aan: tandtechnische laboratoria, servicemonteurs van diverse bedrijven, retail en de veterinaire sector.

ServiceNet

Als monteur of vertegenwoordiger wil je ’s ochtends direct op pad. Daarom voorzien wij jouw bus ‘s nachts van alle onderdelen, materialen of documenten die je nodig hebt. Geen bezoek aan een depot meer nodig dus, wel zo makkelijk én snel.

Wij weten precies waar we moeten zijn, zodat je alleen nog in je bus of auto hoeft te stappen en gelijk aan de slag kunt gaan. 

RetailNet

Beroepsgroepen als opticiens, audiciens en tandartsen hebben regelmatig op maat gemaakte producten nodig binnen korte tijd. Denk aan: brillen, lenzen, hoortoestellen en kronen. En ook snel vervoer tussen dierenartsen en hun laboratoria is geboden, zodat belangrijke monsters binnen korte tijd kunnen worden onderzocht.

Via beveiligde lockers aan de muur zorgen wij voor nachtelijke distributie. Binnen dit belangrijke proces waarborgen wij altijd snelheid en leveringsgarantie.

Flexibel in afwijkende verzoeken

Heb je speciale wensen? Wil je dat we uitsluitend retouren ophalen of hanteer je liever een andere wijze van adressering? Wij vervoeren jouw pakketten zoals jij dat wilt. 100% op maat.

Kunnen we jou van dienst zijn?

Heb je interesse in nachtdistributie of zou je ons eens willen spreken over de mogelijkheden?