De specialist in nachtdistributie

Doordat wij ons hebben gespecialiseerd in nachtdistributie, weten wij zendingen op een zo efficiënt mogelijke wijze van A naar B te vervoeren. Dit doen wij met een team van ervaren en bevlogen professionals. Al meer dan 25 jaar lang.

Persoonlijk en betrouwbaar

PS Nachtdistributie is van origine een familiebedrijf, en dat proef je goed terug in de sfeer. Iedereen is altijd bereid een extra stapje te zetten en is er voor elkaar. Het is dat zorgzame en persoonlijke karakter dat klanten aan ons waarderen. Bovendien werken veel van onze medewerkers al langere tijd voor ons, wat maakt dat wij een team hebben dat naast bevlogen ook zeer ervaren is.

Vaste, betrouwbare chauffeur

Bij ons ben je verzekerd van een vaste chauffeur. Om ons werk zo soepel mogelijk te laten verlopen, vinden wij het belangrijk dat je aan iemand wordt gekoppeld die je kunt vertrouwen en die veel kennis heeft van jouw ophaal- en afleveradressen. Iemand die je zonder zorgen jouw sleutels en toegangs- en beveiligingscodes kunt geven, zodat hij zijn werk ‘s nachts veilig, snel en goed kan doen.

Vaste, vertrouwde persoon op de klantenservice

Bel je met onze klantenservice, dan krijg jij altijd jouw vaste contactpersoon te spreken. Hij of zij weet precies wat er speelt en heeft goed voor ogen waar jouw wensen en behoeften liggen. Wel zo prettig.

Altijd in ontwikkeling

Van een bedrijf in nachtelijk transport van fotorolletjes, groeiden wij uit tot een zeer veelzijdig nachtelijk distributiebedrijf met een perfect georganiseerde IT-infrastructuur.

Werd vroeger alles met de hand gesorteerd, nu staat er een geavanceerde sorteermachine die alle producten die wij ’s nachts bezorgen automatisch sorteert. En waren papier, fax en mail vroeger de communicatiemiddelen, nu is er een portal met volledige track en trace, waar klanten met een automatische koppeling hun orders kunnen inschieten.

Om service van de hoogste kwaliteit te kunnen leveren, blijven wij ons ontwikkelen. Met als voornaamste doel: de supply chain van bedrijven verkorten. Dit deden wij eerst voornamelijk in de retailsector en sinds 2015 zetten wij onze diensten ook in voor servicemonteurs.

Bovendien zijn wij onderdeel van PostNL geworden. Het biedt ons de stabiliteit van een corporate, met de snelheid en flexibiliteit van een zelfstandige onderneming. Hierdoor kunnen we onze klanten nog meer mogelijkheden bieden.

PS Nachtdistributie is een onderdeel van

Kunnen we jou van dienst zijn?

Heb je interesse in nachtdistributie of zou je ons eens willen spreken over de mogelijkheden?