Meer weten?
Bel ons!
bel ons

(+31)880 - 180180

Nachtdistributie

Pakketten vóór 5:00 uur in huis

Stuurt u vaak pakketten naar adressen in de Benelux? Profiteer van de voordelen van nachtdistributie. U bespaart transportkosten én bindt klanten met een snelle service.

lees meer  pijltje

Warehousing

Van opslag tot voorraadbeheer

Overweegt u uw complete warehousemanagement uit te besteden? Als logistiek dienstverlener ontzorgen wij u graag: van opslag en orderverzameling tot administratie en (nacht)transport.

lees meer  pijltje
hr

Dé specialist in nachtdistributie en warehousing!

afbeelding

PS Nachtdistributie

Specialist in nachtdistributie

Vandaag besteld, vannacht geleverd

Overdag aangemeld, 's nachts geleverd en ’s morgens vroeg direct aan de slag. Terwijl u van uw nachtrust geniet, leveren wij uw pakketten af. En halen wij retourpakketten voor u op. Vóór 05.00 uur ’s ochtends zijn alle zendingen daar waar ze moeten zijn. Daar kunnen u en uw klanten op vertrouwen. 

 

Nachtdistributeur naar 8.000 adressen

Wij zijn als nachtdistributeur elke nacht bij u in de buurt, dus een extra stop is zo gemaakt. Veel bedrijven zijn u voorgegaan. Zij halen dagelijks tijdswinst en financieel voordeel uit ons nachtdistributienetwerk in Nederland, België en Luxemburg. En profiteren van onze efficiënte routes met ruim 8.000 nachtelijke stops.

 

Flexibel in afwijkende verzoeken

Heeft u speciale wensen? Wilt u uw pakketten tijdelijk een uurtje later laten ophalen? Of hanteert u liever een andere wijze van adressering? Wij vervoeren uw pakketten, zoals u dat wilt. 100% op maat. Onze persoonlijke service betekent ook een vaste contactpersoon en een 24 uursbereikbaarheid.

 

PS Nachtdistributie - specialist in nachtdistributie

  tijd- en transportkostenbesparing    
  verbeterde service aan uw klanten    
  flexibiliteit in afwijkende leveringen    
  één vast aanspreekpunt voor vragen    
  hogere productiviteit medewerkers    
  lage voorraden, snelle doorlooptijden    
  veilige levering op elke gewenste plek