Over PS Nachtdistributie

Specialist in nachtdistributie en warehousing

Als specialist in nachtdistributie bezorgt PS Nachtdistributie uw pakketten pijlsnel, stipt en persoonlijk. We halen de administratieve rompslomp rondom de dagelijkse aan- en afvoer van uw pakketten en retourpakketten bij u weg. Met PS Nachtdistributie weet u dat alle pakketten elke dag gegarandeerd vóór 05:00 uur 's ochtends opgehaald en afgeleverd zijn. Zo bezorgen wij u elke werkdag een opgeruimd gevoel en een vliegende start. 

Vandaag besteld, vannacht geleverd

Terwijl u slaapt, verzorgen wij het transport van uw pakketten. Daarmee wint u tijd. Elke nacht bezoeken wij ruim 8.000 locaties. Wij zorgen ervoor dat u elke dag vóór 05:00 uur 's ochtends uw bestellingen in huis heeft. Ook de retourpakketten leveren wij diezelfde nacht vóór 07:00 uur 's ochtends bij u af. Vele banken, opticiens, installatiebedrijven, automotivebedrijven, tandtechnische en veterinaire laboratoria gingen u voor. Zij profiteren elke dag van ons fijnmazige netwerk in de Benelux en van onze efficiënte routeplanningen.

Snel, direct en persoonlijk contact

De communicatie verloopt snel, direct en persoonlijk. U kunt ons dag en nacht bereiken via uw vaste contactpersoon op de afdeling Klantenservice. Hij/zij onderhoudt rechtstreeks contact met uw vaste chauffeur. Onze medewerk(st)ers hebben een jarenlange ervaring, zijn praktijkgericht en georganiseerd en spreken Nederlands, Engels en Duits. Gaat er toch iets fout? Dan herstellen wij dat direct. Zonder discussie en op onze kosten.

Oplossing voor afwijkend verzoek

Met een leverbetrouwbaarheidsscore van 99,7%, bent u zo goed als zeker van een juiste, tijdige levering van uw pakketten. PS Nachtdistributie is stipt, zorgvuldig én flexibel. Wij passen onze service aan uw wensen aan en streven naar 100% maatwerk. Wilt u uw pakketten tijdelijk om 18:00 uur in plaats van om 17:00 uur afgehaald hebben? Dan veranderen wij de route. Samen vinden we altijd een goede oplossing.

Feiten en cijfers

•             opgericht in 1995, gevestigd in Steenbergen;

•             2 distributiecentra in Steenbergen en Nieuwegein;

•             een team van 16 medewerkers en 170 chauffeurs;

•             8.000 ophaal- en afleveradressen in Benelux;

•             leveringsbetrouwbaarheid van 99,7%;

•             marktleider nachtdistributie in retail Benelux.

 

Meer weten over nachtdistributie?

Lees hier alles over nachtdistributie. Heeft u vragen? Bel 088 0180 180 (algemeen),

088 0180 146 (Merijn Nuyten) of stuur ons een mail. 

 

nr_cache/thumb-cf40530ad044907575815e7cc3afff2c-659x242.jpg