Nachtdistributie

Stipte leveringen met nachtelijke distributieservice van PS Nachtdistributie

Niets zo vervelend als te laat bezorgde pakketten. Vooral als u daardoor afspraken met uw klanten niet kunt nakomen, of als het om zendingen met een medische inhoud gaat. Als nachttransporteur versnellen wij uw dagelijkse werk. U ontvangt uw bestellingen elke ochtend vóór 05:00 uur. U kunt direct aan de slag, wordt overdag niet gestoord door pakketdiensten en bouwt een rotsvast vertrouwen bij uw klanten op. 

Lagere kosten door nachttransport

Nachtdistributie bespaart u kosten. De hoogte van uw besparing hangt o.a. af van het aantal ophaal- en afleverpunten en het aantal (retour)pakketten. Bij PS Nachtdistributie betaalt u een vast tarief per adres. Of u nu 5 of 15 pakketten per dag verstuurt. In de Benelux beschikken we over een fijnmazig distributienetwerk met ruim 8.000 adressen. We bedienen deze via de meest efficiënte routes. Laat ons snel uw voordeel berekenen.

 

Snelle en tijdzekere nachtleveringen

U wint tijd door te kiezen voor het ´s nachts vervoeren van uw pakketten. We omzeilen files en vermijden drukte in stadscentra. Wij zijn sneller dan dagtransporteurs. Zij bezorgen uw pakketten tussen 09:00 en 17:00 uur. Wij leveren elke nacht op een vast tijdstip voor 05:00 uur. En leveren diezelfde nacht vóór 07.00 uur ook de retourpakketten bij u af. Onze leverbetrouwbaarheid van 99,7% bewijst dat. Die zekerheid bezorgt een gerust gevoel.

 

Vaste, betrouwbare nachtchauffeurs

Terwijl uw medewerkers slapen, lost uw vaste nachtchauffeur de goederen op de afgesproken plaats. Stil en snel. Hij heeft daartoe de sleutels en toegangs- en beveiligingscodes van uw ophaal- en afleverlocatie in zijn bezit. Zijn er retourzendingen? Dan neemt hij deze mee terug. Tijdens het hele transport is de chauffeur verantwoordelijk voor een correcte behandeling van uw zendingen. Vanaf ophaalpunt tot plaats van bestemming.

 

Veilige levering op elke gewenste plek

U kunt uw pakketten ’s nachts op elke gewenste plek laten afleveren: binnenshuis of buitenshuis. Vaak verloopt de overdracht van pakketten via muurkasten. Deze bevinden zich buiten uw pand en hebben veilige, gecertificeerde sluitsystemen. U kunt de muurkasten bij ons huren of kopen. Wij monteren ze en zorgen voor het onderhoud. Naast muurkasten, kunt u de volgende locaties overwegen:

•             brievenbus

•             servicewagen

•             container buiten uw pand

•             magazijn

•             praktijkruimte

•             beveiligde sluis/kooi binnen uw pand

 

 

Meer weten over nachtdistributie?

Lees hier alles over ons nachtschema, onze distributiecentra, PS track-en-trace en PS klantenportal. Heeft u vragen? Bel 088 0180 180 (algemeen), 088 0180 146 (Merijn Nuyten) of mail ons.

Medisch

PS Nachtdistributie verzorgt onder andere het nachtvervoer voor de medische branche. Hierbij horen bijvoorbeeld:

• Opticiens en audiciens

• Tandtechnische laboratoria

• Veterinaire laboratoria

Zakelijk

PS Nachtdistributie verzorgt onder andere het nachtvervoer voor de zakelijke branche. Hierbij horen bijvoorbeeld:

• Banken en kantoren

Technisch

PS Nachtdistributie verzorgt onder andere het nachtvervoer voor de technische branche. Hierbij horen bijvoorbeeld:

• Automotivebedrijven

• Installatie/witgoed